Tylka cukiernicza okrągła 10 mm - nierdzewna
Opis
Tylka okrągła do dekorowania tortów, babeczek i muffinek
Twoje muffinki i babeczki będą teraz pięknie udekorowane białym lub kolorowym kremowym wałeczkiem. Tak dużą średnicą końcówki błyskawicznie wyciśniesz z worka cukierniczego bitą śmietanę, lukier maślany lub inne masy cukiernicze.
W kategorii "Akcesoria cukiernicze" znajdziesz nie tylko końcówki okrągłe ale również tylki do pisania, otwarte gwiazdy oraz różne wzory końcówek do wykonania kremowych kwiatuszków. Umieściliśmy tam również worki dekoratorskie, szablony do wycinania liter z mas cukrowych oraz noże strunowe do przecinania ciasta biszkoptowego.
Przeznaczenie i zastosowanie:
- do wyciskania mas i kremów;
- do szlaczków, łańcuszków i kropek;
- do wałeczków, wężyków i spiralnych dekoracji babeczek;
- do dekorowania ciast, tortów oraz innych wypieków.
Końcówka dekoracyjna - specyfikacja:
- kod produktu - 2188;
- wymiary:
- wys. 42 mm;
- średnica wylotu 10 mm;
- średnica podstawy 25 mm; - materiał - stal nierdzewna;
- konserwacja:
- zaleca się ręczne mycie wodą, z użyciem płynu do naczyń;
- po umyciu należy wytrzeć końcówkę do sucha;
- produkt nie nadaje się do mycia w zmywarce; - bezpieczeństwo - w celu uniknięcia skaleczenia się, nie należy przykładać ostrej krawędzi końcówki do palców dłoni lub innych części ciała.
Drogi Kliencie!
Różnorodność kształtów inspiruje do ich kreatywnego zastosowania. Niech więc tworzone z pasją kuchenne wypieki wzbogacą się o nowe wzory z naszej oferty. Dziękujemy za wybór naszych produktów i życzymy powodzenia w tworzeniu kuszących wypieków i eleganckich ciast!
Dane techniczne
Kategoria | AKCESORIA CUKIERNICZE |
Materiał | STAL NIERDZEWNA |
Wysokość tylki | 42 mm |
Średnica wylotu | 10 mm |
Średnica podstawy | 25 mm |
KOD PRODUKTU | 2188 |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.