Trójstronny skrobak cukierniczy do modelowania kremu 12 cm
towar niedostępny

Opis
Skrobak do modelowania kremowych brzegów tortów i ciast
Jeśli Twoje wypieki zostały otynkowane kremową warstwą, to potrzebujesz jeszcze naszego skrobaka, którym nadasz całości wspaniały wygląd. Ten przyrząd do perfekcyjnego wykończenia wypieków jest bardzo prosty w obsłudze. Wystarczy przyłożyć go pod kątem 45° do dekorowanej powierzchni i przeciągnąć po warstwie modelowanej masy. Skrobakiem nadasz kremowym brzegom trzy różne wzory - delikatne wałeczki, prostokątne wybrzuszenia lub regularne falujące występy, z mniejszymi lub większymi odstępami.
Cukierniczy skrobak do kremu
Ostre i wykonane ze stali nierdzewnej ostrza pozwolą wygładzić każdy materiał cukierniczy i nadać oryginalne tekstury dekorowanym powierzchniom. Skrobak znajdzie zastosowanie do grawerowania kremu, bitej śmietany oraz lukru i różnych glazur. W komplecie znajduje się silikonowa nakładka, która pozwoli pewniej uchwycić skrobak i zapewni ochronę Twoim dłoniom. Stosując takie narzędzia do wygładzania mas, będziesz mieć pewność, że wypieki zawsze będą wyglądać oryginalnie.
Dane produktu:
- kod produktu 2567;
- wymiary:
- szerokość skrobaka 13 cm;
- szerokość wzorów 12,5 cm; - materiał:
- skrobak - stal nierdzewna;
- nasadka - silikon; - konserwacja:
- zaleca się ręczne mycie ciepłą wodą, z użyciem płynu do naczyń;
- po umyciu produkt należy osuszyć; - bezpieczeństwo:
- atestowany, bezpieczny w kontakcie z żywnością;
- produkt nie nadaje się do mycia w zmywarce.
Dane techniczne
RODZAJ | SKROBAK CUKIERNICZY |
KATEGORIA | NARZĘDZIA DO DEKORACJI TORTÓW |
MATERIAŁ | STAL NIERDZEWNA |
DŁUGOŚĆ OSTRZA | 12 cm |
SZEROKOŚĆ WZORÓW | 11,5 cm |
KOD PRODUKTU | 2567 |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.