Tylka cukiernicza do kremu i śmietany (8mm-6z) - nierdzewna
Opis
Tylka cukiernicza do wyciskania kremu, śmietany i innych mas
Kształt końcówki tylki - okrągła (śred. wzoru 8-10 mm) ze skręconymi i przyciętymi przy końcu zębami. Ilość zębów 6 szt., długość zębów 6 mm. Idealnie nadaje się do wykonywania zdobień na ciastach i tortach w kształcie karbowanych wałków i spirali oraz szlaczków i warkoczy. Twoje muffinki i babeczki będą teraz w mig przystrojone spiralnie uformowanym, białym lub kolorowym kremowym wałeczkiem. Tak dużą średnicą tylki błyskawicznie wyciśniesz z worka cukierniczego bitą śmietanę, lukier maślany lub inne masy cukiernicze.
W kategorii "Akcesoria cukiernicze" znajdziesz nie tylko końcówki okrągłe ale również tylki do pisania, otwarte gwiazdy oraz różne wzory końcówek do wykonania kremowych kwiatuszków. Umieściliśmy tam również worki dekoratorskie, szablony do wycinania liter z mas cukrowych oraz noże strunowe do przecinania ciasta biszkoptowego.
Przeznaczenie i zastosowanie:
- do wyciskania mas i kremów;
- do wykonania delikatnych sześciopłatkowych kwiatuszków;
- końcówka do warkoczy i muszelek;
- do szlaczków, łańcuszków i kropek;
- do dekorowania ciast, tortów i deserów;
- do ozdabiania babeczek i muffinek.
Dane produktu:
- wymiary:
- wys. 47 mm;
- średnica wylotu 8 mm;
- średnica podstawy 24 mm; - materiał - stal nierdzewna;
- konserwacja:
- zaleca się ręczne mycie wodą, z użyciem płynu do naczyń;
- po umyciu należy wytrzeć końcówkę do sucha;
- produkt nie nadaje się do mycia w zmywarce; - bezpieczeństwo - w celu uniknięcia skaleczenia się, nie należy przykładać ostrej krawędzi końcówki do palców dłoni lub innych części ciała.
Dane techniczne
Kategoria | Końcówki dekoracyjne |
Materiał | STAL NIERDZEWNA |
Wysokość tylki | 47 mm |
Średnica wylotu | 8 mm |
Średnica podstawy | 24 mm |
Ilość zębów | 6 szt. |
Długość zębów | 6 mm |
KOD PRODUKTU | 2114 |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.