Rękaw cukierniczy do mas i kremów 40 cm Export Thermohauser
Wysokiej jakości rękaw do nadziewania i dekorowania masami cukierniczymi. Wykonanie z porządnej tkaniny bawełnianej z powłoką z tworzywa czyni go niezawodnym i odpornym na wysokie ciśnienie podczas pracy.
Kod produktu: 4410
Kod produktu: 4410
Cechy produktu
Atrybuty rękawa
Opis
Rękaw cukierniczy Thermohauser 40 cm – wytrzymałość i precyzja
Profesjonalny rękaw z serii EXPORT marki Thermohauser o długości 40 cm został zaprojektowany z myślą o wygodnej i precyzyjnej pracy z kremami, bitą śmietaną czy masami serowymi. Bawełniany materiał pokryty tworzywem sztucznym jest elastyczny i antypoślizgowy, co ułatwia kontrolę nad nadzieniem. Wzmocniona końcówka zwiększa trwałość rękawa i zapobiega jego przecieraniu w miejscu największego nacisku.
Dla profesjonalistów i domowych cukierników
Rękaw można bezpiecznie czyścić w gorącej wodzie, a pętelka przy szwie pozwala zawiesić go do wyschnięcia. To produkt wielokrotnego użytku, który sprawdzi się zarówno w profesjonalnej cukierni, jak i w kuchni domowej. Zadowoli nawet najbardziej wymagających użytkowników. Niemiecka jakość to gwarancja solidności, higieny i komfortu pracy.
Specyfikacja:
- kod produktu - 4410;
- rozmiar - 40 cm;
- materiał - tkanina bawełniana pokryta wysokiej jakości powłoką z tworzywa.
Konserwacja:
- zaleca się ręczne mycie rękawa z użyciem np. płynu do naczyń i gąbki;
- odporny na krótkotrwałą, gorącą temperaturę;
- po umyciu rękaw należy osuszyć;
- rękawa nie wolno prasować.
Bezpieczeństwo:
- atestowany produkt do kontaktu z żywnością.
Bezpieczeństwo produktu
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.
Wystaw opinię o produkcie
Każda opinia w naszym sklepie to autentyczny głos Klienta – dodana po zalogowaniu i zakupie, sprawdzona przez nas przed publikacją. Bo szczerość smakuje najlepiej!