Skrobak cukierniczy z podziałką do tynkowania tortów 16 cm
Opis
Płaska skrobka z podziałką do porcjowania ciasta i wygładzania kremu
Na dużych przyjęciach rodzinnych, wśród wypieków zawsze królują torty. By otrzymać pożądany efekt i piękny ostateczny wygląd cukierniczego rękodzieła, potrzebne są odpowiednie narzędzia. Jednym z nich jest skrobak z podziałką, którym otynkujemy i wygładzimy nakładany na boki i górę tortu krem.
Ma on również inne praktyczne zastosowanie. Można nim rozdzielać zagniatane ciasto, porcjować kawałki wypieków a dzięki podziałce, dokładnie odmierzać i kontrolować wysokość tynkowanych biszkoptowych krążków.
Skrobak cukierniczy - specyfikacja:
- wymiary:
- wysokość skrobaka 16 cm;
- szerokość skrobki 12 cm; - materiał - stal nierdzewna;
- konserwacja:
- zaleca się ręczne mycie ciepłą wodą, z użyciem płynu do naczyń;
- po umyciu produkt należy osuszyć; - bezpieczeństwo:
- atestowany, bezpieczny w kontakcie z żywnością;
- produkt nadaje się do mycia w zmywarce.
Dane techniczne
RODZAJ | SKROBAK CUKIERNICZY |
KATEGORIA | AKCESORIA CUKIERNICZE |
MATERIAŁ | METAL |
DŁUGOŚĆ | 16 cm |
SZEROKOŚĆ | 12 cm |
KOD PRODUKTU | 3245 |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.