Nóż krążkowy do pasków z ciasta i makaronu
Opis
Nóż krążkowy z dwoma ostrzami do wycinania pasków z ciasta i marcepanu
Posiada dwa okrągłe ostrza, które wycinają gładkie lub falowane pasy. Proste i równe paski z ciasta lub makaronu, można wycinać gładkim ostrzem. Natomiast wycinane z marcepanu dekoracje tortów, koniecznie falistym kółkiem. Nożem wykroisz również ciekawe kształty ciasteczek oraz dekoracje z masy cukrowej, którymi ozdobisz fondant lub inny deser.
Podwójny nóż do makaronu i ravioli
Okrągłe tarcze idealne nadają się do kuchennych prac, związanych z cięciem makaronu w paski oraz ozdabianiem powierzchni ciast i mazurków. Nożem przetniesz także zlepione wcześniej ravioli. Jego ostrza wykonane są z wysokiej jakości, wytrzymałej stali nierdzewnej. To wspaniały i niezastąpiony kuchenny pomocnik.
Dane produktu:
- kod produktu 2562;
- wymiary:
- średnica 5,0 cm; - materiał - stal nierdzewna;
- konserwacja:
- zaleca się ręczne mycie formy z użyciem standardowych środków myjących np. płynu do naczyń;
- po umyciu należy wytrzeć do sucha;
- produkt nadaje się do mycia w zmywarce.
Dane techniczne
RODZAJ | KRĄŻKOWY NÓŻ DO CIASTA I MAKARONU |
KATEGORIA | PRZYBORY KUCHENNE |
ŚREDNICA | 4 cm |
DŁUGOŚĆ CAŁKOWITA | 18,5 cm |
KOD PRODUKTU | 2562 |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.