Wysoka obręcz do zapiekania i formowania deserów 9x5,5 cm - Patisse
Obręcz do formowania potraw i deserów. Za pomocą foremki wytniesz okręgi z wysokiego ciasta lub przygotujesz pyszne piernikowe ciasteczka. Uformujesz również ugotowane potrawy oraz wykroisz ciekawe kształty w deserach. Wysoka foremka kółko, okrąg posłużyć może również do podania ugotowanych ziemniaków, kaszy lub ryżu w ciekawym kształcie kółka, okręgu. Semifreda do wykrawania kółek, kółeczek w galaretach, lodach i innych deserach. Okrągła forma do tortów. P02095 Formy na tort bez dna. Tortownica, tortownice, torty. Foremka do potraw, obręcz do formowania tortów, ranty na sernik, rant do pieczenia ciasta biszkoptowego. kod produktu 3036
Kod produktu: 3091
Cechy produktu
FOREMKI
Opis
Obręcz do pieczenia potraw i formowania deserów
Pierścień cukierniczy pozwoli na formowanie zarówno małych jak i dużych porcji deserowych. Jego zaletą jest też duża odporność na temperaturę, przez co można zapiekać w niej ziemniaki lub mięsne porcje. Maksymalna temperatura pieczenia wynosi 230 st. C.
Obręcz cukiernicza - specyfikacja:
- kod produktu: 3091;
- wymiary:
- długość boków 9,0 cm;
- wys. rantu 5,5 cm; - materiał - stal nierdzewna;
- konserwacja:
- zaleca się ręczne mycie formy z użyciem standardowych środków myjących np. płynu do naczyń;
- po umyciu tortownicę należy wytrzeć do sucha;
- produkt nadaje się do mycia w zmywarce; - bezpieczeństwo:
- w celu uniknięcia skaleczenia się, nie należy przykładać ostrej krawędzi foremki do palców dłoni lub innych części ciała.
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.