Menu
Szukaj
Koszyk
Patisse

Wysoka obręcz do zapiekania i formowania deserów 9x5,5 cm - Patisse

Obręcz do formowania potraw i deserów. Za pomocą foremki wytniesz okręgi z wysokiego ciasta lub przygotujesz pyszne piernikowe ciasteczka. Uformujesz również ugotowane potrawy oraz wykroisz ciekawe kształty w deserach. Wysoka foremka kółko, okrąg posłużyć może również do podania ugotowanych ziemniaków, kaszy lub ryżu w ciekawym kształcie kółka, okręguSemifreda do wykrawania kółekkółeczek w galaretach, lodach i innych deserach. Okrągła forma do tortów. P02095 Formy na tort bez dna. Tortownica, tortownice, torty. Foremka do potraw, obręcz do formowania tortów, ranty na sernik, rant do pieczenia ciasta biszkoptowego. kod produktu 3036

Przejdź do pełnego opisu
20,99 zł
szt.
Dostępność:
Bardzo duża ilość
Czas wysyłki: 1 dzień roboczy

Kod produktu: 3091

Cechy produktu

FOREMKI

Rodzaj RANT CUKIERNICZY
Kategoria FORMOWANIE POTRAW I DESERÓW
Materiał METAL
Stal Nierdzewna
Średnica 9,0 cm
Wysokość 5,5 cm
Rozmiar FOREMKI DUŻE (9-15 cm)
KOD Produktu 3091

Opis

Obręcz do pieczenia potraw i formowania deserów

Pierścień cukierniczy pozwoli na formowanie zarówno małych jak i dużych porcji deserowych. Jego zaletą jest też duża odporność na temperaturę, przez co można zapiekać w niej ziemniaki lub mięsne porcje. Maksymalna temperatura pieczenia wynosi 230 st. C.

Obręcz cukiernicza - specyfikacja:

  • kod produktu: 3091;
  • wymiary:
    - długość boków 9,0 cm;
    - wys. rantu 5,5 cm;
  • materiał - stal nierdzewna;
  • konserwacja:
    - zaleca się ręczne mycie formy z użyciem standardowych środków myjących np. płynu do naczyń;
    - po umyciu tortownicę należy wytrzeć do sucha;
    - produkt nadaje się do mycia w zmywarce;
  • bezpieczeństwo:
    - w celu uniknięcia skaleczenia się, nie należy przykładać ostrej krawędzi foremki do palców dłoni lub innych części ciała. 

Opinie

0.00
Liczba ocen: 0
Oceń i opisz