Tylka do wypełniania rurek, pączków i babeczek - Wilton
Opis
Tylka do wypełniania rurek i nadziewania pączków
Na pewno zastanawiasz się jakim kremem wypełnić rurki po upieczeniu - a czy pomyślałeś o końcówce, za pomocą której wypełnisz wypieki? Koniecznie zaopatrz się w taką tylkę. Nie tylko wypełnisz nią rurki, ale również muffiny, babeczki, ptysie i eklery. Jeżeli upieczesz pączki na tusty czwartek, to ta tylka idealnie nadaje się do nadziewania marmoladą wypieków.
W celu szybkiej zmiany tylek proponujemy dobrać pasujący adapter tej samej marki. Pozwoli to na zmianę końcówek bez konieczności zmiany rękawa.
Przeznaczenie i zastosowanie:
- nadziewanie pączków;
- napełnianie klusek marmoladą;
- wypełnianie rurek kremem;
- nadziewanie muffin i babeczek.
Końcówka cukiernicza do nadziewania - specyfikacja:
- kod produktu - 3093;
- wymiary:
- długość tylki 7 cm;
- średnica wylotu 6 mm;
- średnica podstawy 17 mm; - materiał - stal nierdzewna;
- konserwacja:
- zaleca się ręczne mycie wodą z użyciem płynu do naczyń;
- po umyciu należy tylkę wytrzeć do sucha;
- produkt nie nadaje się do mycia w zmywarce; - bezpieczeństwo - w celu uniknięcia skaleczenia się, nie należy przykładać ostrej krawędzi końcówki do palców dłoni lub innych części ciała.
Dane techniczne
Kategoria | PRZYBORY KUCHENNE |
Materiał | STAL NIERDZEWNA |
Długość | 7,0 cm |
Średnica podstawy | 17 mm |
KOD PRODUKTU | 3093 |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.