Tylka cukiernicza do dekorowania tortów (12mm-10z-V)
Opis
Tylka cukiernicza do kremowych dekoracji i ozdabiania wypieków
Chcesz wykonać karbowane kremowe wałeczki na brzegach tortów lub spiralne dekoracje na muffinkach? To znaczy, że znalazłeś idealną tylkę do takich właśnie dekoracji. Ozdobisz nią również tradycyjne babeczki, desery i ciasta. Od teraz wszystkie Twoje wypieki zdobić będą prążkowane wałeczki, kremowe kwiaty czy też ozdobne szlaczki.
Przeznaczenie i zastosowanie:
- do wyciskania mas i kremów;
- do ozdabiania tortów, ciast i deserów;
- końcówka do spiralnych wałeczków i szlaczków;
- tylka do punktowych gwiazdek i dużych kwiatów;
- do dekorowania babeczek, tartaletek, muffinek i innych wypieków.
Specyfikacja:
- kod produktu - 3059;
- wymiary:
- wys. 48 mm;
- średnica wylotu 12 mm;
- średnica podstawy 27 mm;
- ilość zębów 10 szt. o dł. 5 mm; - materiał - stal ocynowana;
- konserwacja:
- zaleca się ręczne mycie wodą, z użyciem płynu do naczyń;
- po umyciu należy wytrzeć końcówkę do sucha;
- produkt nie nadaje się do mycia w zmywarce; - bezpieczeństwo - w celu uniknięcia skaleczenia się, nie należy przykładać ostrej krawędzi końcówki do palców dłoni lub innych części ciała.
Dane techniczne
Kategoria | AKCESORIA CUKIERNICZE |
Materiał | STAL OCYNOWANA |
Wysokość tylki | 48 mm |
Średnica wylotu | 12 mm |
Średnica podstawy | 27 mm |
Ilość zębów | 10 szt. |
Długość zębów | 5 mm |
KOD PRODUKTU | 3059-5212-APD |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.