Silikonowa mata do makaroników - Patisse
Profesjonalna mata silikonowa do makaroników. Nadaje się do prac modelarskich oraz wałkowania dużych powierzchni ciast i mas cukrowych. Posiada jeszcze jedną dużą zaletę, jaką jest odporność na wysoką temperaturę. Dzięki temu, stolnica może być użyta do pieczenia makaroników. Kod produktu 3644
Kod produktu: 3644
Cechy produktu
PRZYBORY KUCHENNE
Opis
Mata do pieczenia francuskich makaroników
Pieczenie idealnie okrągłych makaroników nie będzie już problemem, jeżeli posiadasz w swojej kuchni matę do makaroników firmy Patisse! Ta płaska forma posiada 48 zaznaczonych kółeczek, dzięki czemu podczas jednego pieczenia można zrobić 24 makaroniki na raz. Mata do pieczenia makaroników jest płaska, a na niej nadrukowane są krążki.
Mata dobrze przylega do blatu, więc podczas pracy nie przesuwa się. Rozłożona masa nie przywiera do jej powierzchni, co zapewnia łatwe oddzielanie. Wysokiej jakości silikon dopuszczony jest do kontaktu z żywnością.
Silikonowa mata - specyfikacja:
- wymiary:
- długość 40 cm;
- szerokość 30 cm; - materiał - tworzywo sztuczne;
- konserwacja:
- zaleca się ręczne mycie ciepłą wodą, z użyciem płynu do naczyń;
- po umyciu produkt należy osuszyć; - bezpieczeństwo:
- maksymalna temperatura pieczenia to 230 st. C;
- atestowany, bezpieczny w kontakcie z żywnością;
- produkt nie nadaje się do mycia w zmywarce.
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.