Ring cukierniczy do monoporcji 5 x 5,5 cm- Patisse
Obręcz do formowania potraw i deserów. Za pomocą foremki wytniesz okręgi z wysokiego ciasta lub przygotujesz pyszne piernikowe ciasteczka. Uformujesz również ugotowane potrawy oraz wykroisz ciekawe kształty w deserach. Wysoka foremka kółko, okrąg posłużyć może również do podania ugotowanych ziemniaków, kaszy lub ryżu w ciekawym kształcie kółka, okręgu. Semifreda do wykrawania kółek, kółeczek w galaretach, lodach i innych deserach. Okrągła forma do tortów. Formy na tort bez dna. P2094 Tortownica, tortownice, torty. Foremka do potraw, obręcz do formowania tortów, ranty na sernik, rant do pieczenia ciasta biszkoptowego. kod produktu 3728
Kod produktu: 3728
Cechy produktu
FOREMKI
Opis
Mały pierścień cukierniczy do pieczenia, formowania i wykrawania
Niezwykle wytrzymały i sztywny rant cukierniczy ułatwi Ci przede wszystkim wykonywanie równych, małych i eleganckich deserów. To zdecydowanie największych hit na przyjęciach. Pierścień cukierniczy przyda się również podczas pieczenia i formowania wytrawnych potraw. Dopuszczalna temperatura pieczenia w piekarnikach to 230°C.
Okrągła obręcz cukiernicza - specyfikacja:
- kod produktu: 3728;
- wymiary:
- średnica 5 cm;
- wysokość rantu 5,5 cm; - materiał - stal nierdzewna;
- konserwacja:
- zaleca się ręczne mycie formy z użyciem standardowych środków myjących np. płynu do naczyń;
- po umyciu tortownicę należy wytrzeć do sucha;
- produkt nadaje się do mycia w zmywarce; - bezpieczeństwo:
- w celu uniknięcia skaleczenia się, nie należy przykładać ostrej krawędzi foremki do palców dłoni lub innych części ciała.
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.