Ring cukierniczy do monoporcji 5 x 5,5 cm- Patisse
Opis
Mały pierścień cukierniczy do pieczenia, formowania i wykrawania
Niezwykle wytrzymały i sztywny rant cukierniczy ułatwi Ci przede wszystkim wykonywanie równych, małych i eleganckich deserów. To zdecydowanie największych hit na przyjęciach. Pierścień cukierniczy przyda się również podczas pieczenia i formowania wytrawnych potraw. Dopuszczalna temperatura pieczenia w piekarnikach to 230°C.
Okrągła obręcz cukiernicza - specyfikacja:
- kod produktu: 3728;
- wymiary:
- średnica 5 cm;
- wysokość rantu 5,5 cm; - materiał - stal nierdzewna;
- konserwacja:
- zaleca się ręczne mycie formy z użyciem standardowych środków myjących np. płynu do naczyń;
- po umyciu tortownicę należy wytrzeć do sucha;
- produkt nadaje się do mycia w zmywarce; - bezpieczeństwo:
- w celu uniknięcia skaleczenia się, nie należy przykładać ostrej krawędzi foremki do palców dłoni lub innych części ciała.
Dane techniczne
KATEGORIA | RANT CUKIERNICZY |
MATERIAŁ | METAL |
STAL | NIERDZEWNA |
ŚREDNICA | 5 cm |
WYSOKOŚĆ | 5,5 cm |
ROZMIAR | FOREMKI MAŁE (3-6 cm) |
KOD PRODUKTU | 3728 |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.