Okrągły rant cukierniczy 24 cm
Opis
Duży okrągły rant cukierniczy do formowania tortów i pieczenia ciast
Upieczesz w nim duże biszkoptowe ciasto oraz uformujesz urodzinowy tort dla solenizanta.
Nasz rant nadaje się zarówno do pieczenia jak i do formowania ciast na zimno. Można użyć go również do pieczenia biszkoptów. Jego wysoki brzeg pozwoli, by ciasto swobodnie mogło w nim wyrosnąć. Przy dużych średnicach ciasta wysokość rantu jest optymalna. Pieczone w nim ciasto biszkoptowe będzie miało możliwość "wspinania się" po wysokich ściankach, co przełoży się na jego odpowiednią grubość i puszystość.
Obręcz do pieczenia ciast - specyfikacja:
- kod produktu - 2786;
- regulacja - nie;
- materiał - stal nierdzewna;
- wymiary:
- średnica: 24 cm;
- wysokość: 6 cm; - konserwacja:
- w celu przedłużenia żywotności formy, zaleca się ręczne mycie formy z użyciem standardowych środków myjących np. płynu do naczyń;
- po umyciu tortownicę należy wytrzeć do sucha; - bezpieczeństwo:
- produkt atestowany, dopuszczony do kontaktu z żywnością.
Dane techniczne
KATEGORIA | AKCESORIA CUKIERNICZE |
RODZAJ | RANT DO PIECZENIA |
MATERIAŁ | STAL NIERDZEWNA |
WYSOKOŚĆ | 6 cm |
ŚREDNICA | 24 cm |
KOD PRODUKTU | 2786 |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.