Okrągła rozpinana tortownica 22 cm - Patisse
Opis
Okrągła rozpinana tortownica do pieczenia i formowania ciast
Fantastyczna dekoracja wypieków na każdym robi duże wrażenie - zwłaszcza wówczas, gdy na sam widok mówimy PYCHA! Jednak zanim powstanie cukiernicze arcydzieło konieczne jest posiadanie odpowiednich przyborów, przepisów, pomysłów, form i narzędzi. Jednym z nich na pewno jest rozpinana tortownica, która znajdzie wiele zastosowań w waszej kuchni. Ciasta w niej wykonane, nie dość że będą ładne i smaczne to również wyjątkowe, bo upieczone własnoręcznie w waszym domowym piekarniku.
Cechy produktu:
- solidny metalowy zatrzask zapewniający szczelność formy;
- wyciągane dno na którym pozostanie ciasto po rozpięciu boków;
- możliwość przechowywania ciasta w zamrażarce;
- można nagrzewać do 190°C przez długi czas i do 215°C przez krótki czas.
Specyfikacja rozpinanej tortownicy:
- kod produktu - 3409;
- wymiary:
- średnica 22 cm;
- wysokość 6,5 cm; - materiał:
- powlekana stal węglowa o grubości 1 mm;
- 2 warstwy nieprzywierającej powłoki; - konserwacja:
- zaleca się ręczne mycie z użyciem standardowych środków myjących np. płynu do naczyń;
- po umyciu formę należy wytrzeć do sucha;
- produkt nie nadaje się do mycia w zmywarce; - bezpieczeństwo:
- górna krawędź blaszki została podgięta dla bezpieczeństwa Twoich dłoni.
Dane techniczne
KATEGORIA | FORMY DO PIECZENIA |
MATERIAŁ | METAL |
STAL | WĘGLOWA POWLEKANA |
ŚREDNICA | 22 cm |
WYSOKOŚĆ BLASZKI | 6,5 cm |
KOD PRODUKTU | 3409 |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.