Obręcz cukiernicza do pieczenia i formowania 20 cm Patisse
Opis
Obręcz do pieczenia, formowania i wykrawania
Twórz pyszne ciasta lub formuj desery i galarety. Dzięki poręcznej obręczy ze stali nierdzewnej możesz również wykrawać idealne okręgi na placki lub formować różne potrawy i przystawki.
Maks. temperatura pieczenia 230°C.
Specyfikacja obręczy cukierniczej:
- kod produktu: 3408;
- wymiary:
- średnica 20 cm;
- wysokość 4,5 cm; - materiał - stal nierdzewna;
- konserwacja:
- zaleca się ręczne mycie formy z użyciem standardowych środków myjących np. płynu do naczyń;
- po umyciu tortownicę należy wytrzeć do sucha;
- produkt nadaje się do mycia w zmywarce; - bezpieczeństwo:
- w celu uniknięcia skaleczenia się, nie należy przykładać ostrej krawędzi foremki do palców dłoni lub innych części ciała.
Dane techniczne
KATEGORIA | RANT CUKIERNICZY |
MATERIAŁ | METAL |
STAL | NIERDZEWNA |
ŚREDNICA | 9,0 cm |
WYSOKOŚĆ | 3,5 cm |
ROZMIAR | FOREMKI DUŻE (9-15 cm) |
KOD PRODUKTU | 3036 |
KATEGORIA | AKCESORIA CUKIERNICZE |
RODZAJ | RANTY DO PIECZENIA |
MATERIAŁ | STAL NIERDZEWNA |
WYSOKOŚĆ | 4,5 cm |
ŚREDNICA | 20 cm |
KOD PRODUKTU | 3408 |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.