Igła do nadziewania pączków - nierdzewna tylka 8 mm
Opis
Profesjonalna tylka cukiernicza do nadziewania
Końcówka cukiernicza w kształcie cienkiej igły będzie idealna do nadziewania pączków, rogalików jak i wielu innych potraw, również tych na słono. Dodatkowo, profesjonalna tylka sprawdzi się doskonale podczas dekorowania ciast i tortów.
Profesjonalną jakość dla Twojej kuchni oferujemy wraz z produktami thermohauser. Końcówki wykonane są ze stali nierdzewnej tłoczone są z jednego kawałka metalu, dzięki czemu nie powstają irytujące szwy. Zostały stworzone z wysokiej jakości stali nierdzewnej, można je myć w zmywarce i są bezpieczne dla żywności.
Szpryca do nadziewania - specyfikacja:
- kod produktu - 3397;
- wymiary:
- wysokość 9 cm;
- długość igły 52 mm;
- średnica wylotu 8 mm;
- średnica podstawy 23 mm; - materiał - stal nierdzewna;
- konserwacja:
- zaleca się ręczne mycie wodą z użyciem płynu do naczyń;
- po umyciu należy tylkę wytrzeć do sucha;
- produkt nadaje się do mycia w zmywarce; - bezpieczeństwo - w celu uniknięcia skaleczenia się, nie należy przykładać ostrej krawędzi końcówki do palców dłoni lub innych części ciała.
Dane techniczne
Kategoria | KOŃCÓWKI DO NADZIEWANIA |
Materiał | STAL NIERDZEWNA |
Wysokość tylki | 9 cm |
Długość igły | 52 mm |
Średnica wylotu | 8 mm |
Średnica podstawy | 23 mm |
KOD PRODUKTU | 3397 |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.