Foremka Bałwanek 4,5 cm do małych ciasteczek i pierników
Opis
Foremka mini bałwanek do maleńkich ciasteczek, masy solnej i marcepanu
Maleńki bałwanek do mini pierniczków i ciasteczek.
Przeznaczenie i zastosowanie:
- wykrawanie kruchych ciastek lub pierników;
- wycinanie kształtów z masy solnej lub porcelanowej;
- dekorowanie tortów, ciast i deserów masami cukierniczymi;
- przystrajanie kanapek lub przystawek żółtym serem;
- wycinanie kształtów z owoców i ugotowanych warzyw;
- wykrawanie z gliny ceramicznej elementów do wykonania biżuterii ozdobnej lub magnesów;
- ulubione narzędzie pracy ceramików, cukierników oraz domowych pasjonatów słodkich wypieków.
Zaskocz wszystkich ciekawymi wzorami ciasteczek lub dekoracjami tortów o nietuzinkowych kształtach. Niech bogate wzornictwo naszych produktów inspiruje Cię, do tworzenia wspaniałych piernikowych opowieści.
Wykrawacz bałwanek - specyfikacja:
- kod produktu - 3052;
- wymiary: - dł. 4,5 cm x szer. 3,0 cm;
- materiał: - stal nierdzewna;
- konserwacja:
- zaleca się ręczne mycie foremki z użyciem standardowych środków myjących np. płynu do naczyń;
- po umyciu foremkę należy wytrzeć do sucha;
- produkt nie nadaje się do mycia w zmywarce; - bezpieczeństwo:
- górna krawędź blaszki została podgięta dla bezpieczeństwa Twoich dłoni;
- w celu uniknięcia skaleczenia się, nie należy przykładać ostrej krawędzi foremki do palców dłoni lub innych części ciała.
Różnorodność produktów inspiruje do ich kreatywnego zastosowania. Niech więc tworzone z pasją kuchenne wypieki wzbogacą się o nowe wzory z naszej oferty. Dziękujemy za wybór naszych produktów i życzymy powodzenia w tworzeniu kuszących wypieków i eleganckich ciast!
Dane techniczne
KATEGORIA | WYKRAWACZE DO CIASTEK |
MATERIAŁ | METAL |
STAL | NIERDZEWNA |
DŁUGOŚĆ | 4,5 cm |
SZEROKOŚĆ | 3,0 cm |
WYSOKOŚĆ BLASZKI | 1,5 cm |
ŁĄCZENIE BLASZKI | ZGRZEWANA |
ROZMIAR | FOREMKI MAŁE (3-6 cm) |
KOD PRODUKTU | 3052 |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.