Długa łopatka cukiernicza do nakładania kremu 30 cm
Opis
Szpatuła do rozprowadzania kremów, mas i polew na powierzchni tortów
Łopatka kuchenna to narzędzie o długim i płaskim kształcie, która została wykonana z tworzywa sztucznego oraz stali nierdzewnej. Dzięki swojej elastyczności i precyzji jest idealnym pomocnikiem podczas dekorowania i wykańczania ciast, tortów, babeczek czy innych wypieków. Szpatuła cukiernicza służy do rozprowadzania kremów, polew czy mas na powłoce ciast, równomiernego nakładania kremów na tort czy wyrównywania powierzchni deserów.
Szpatułka jest niezbędnym elementem wyposażenia każdego cukiernika, zarówno amatora, jak i profesjonalisty. Za pomocą swojej płaskiej i gładkiej powierzchni idealnie sprawdza się przy precyzyjnym obrabianiu wypieków, a także tworzeniu różnego rodzaju wzorów i dekoracji. Dzięki niej prace nad wypiekami stają się łatwiejsze, bardziej precyzyjne i estetyczne.
Szpatuła kątowa - specyfikacja:
- kod produktu - 3893;
- wymiary:
- długość ostrza 29 cm;
- długość całkowita 41 cm;
- długość rączki 12 cm;
- szerokość ostrza 2,2 cm; - materiał:
- ostrze - stal nierdzewna;
- rączka - tworzywo sztuczne; - konserwacja:
- zaleca się ręczne mycie ciepłą wodą, z użyciem płynu do naczyń;
- po umyciu produkt należy osuszyć; - bezpieczeństwo:
- atestowany, bezpieczny w kontakcie z żywnością;
- produkt nie nadaje się do mycia w zmywarce.
Dane techniczne
RODZAJ | SZPACHLE I SZPATUŁY |
KATEGORIA | AKCESORIA CUKIERNICZE |
DŁUGOŚĆ ROBOCZA | 24 cm |
DŁUGOŚĆ CAŁKOWITA | 41 cm |
DŁUGOŚĆ OSTRZA | 29 cm |
DŁUGOŚĆ UCHWYTU | 12 cm |
SZEROKOŚĆ OSTRZA | 2,2 cm |
KOD PRODUKTU | 3893 |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.