Koszyk

Twój koszyk jest pusty

Producent: Patisse (przejdź do produktów)

Blacha do pieczenia perforowana 30 x 40 cm Silver-Top - Patisse

Profesjonalna mata silikonowa do makaroników. Nadaje się do prac modelarskich oraz wałkowania dużych powierzchni ciast i mas cukrowych. Posiada jeszcze jedną dużą zaletę, jaką jest odporność na wysoką temperaturę. Dzięki temu, stolnica może być użyta do pieczenia makaroników. Kod produktu 4164

Przejdź do pełnego opisu
Cena 46,99 zł
szt.
Dostępność:
Bardzo duża ilość
Czas wysyłki: kup do 13:00 - wysyłka tego samego dnia (pn-pt)

Kod produktu: 4164

Cechy produktu

Specyfikacja foremki

Rodzaj produktu FORMY DO PIECZENIA
Materiał METAL
Rodzaj Stali Powlekana
Długość 40 cm
Szerokość 30 cm
Wysokość blaszki 1 cm
KOD Produktu 4164

Opis

Perforowania blacha do pieczenia ciastek, pizzy i innych wypieków

Blacha do pieczenia to niezwykle przydatny element w każdej kuchni, szczególnie lubianym przez pasjonatów. Perforowana konstrukcja blachy zapewnia doskonałą cyrkulację powietrza, co pozwala na równomierne i szybko pieczenie. Dzięki otworom w blaszce, nadmiar wilgoci wydobywa się na zewnątrz, co skutkuje chrupiącą skórką wypieków, takich jak ciastka, pizza czy nawet chleby.

Seria Silver-Top cechuje się solidnym wykonaniem ze stali ECCS o grubości 0,60 mm z powłoką nieprzywierającą Whitford Skandia. Maksymalna temperatura użytkowania wynosi 230 ºC. Dzięki niezawodnej formule nie ma potrzeby martwić się o jej uszkodzenie nawet przy wysokich temperaturach. Formę przed użyciem należy umyć, a następnie natłuścić. Zaleca się mycie ręczne.

Blacha do piekarnika - specyfikacja:

  • wymiary:
    - długość 40 cm;
    - szerokość 30 cm;
    - wysokość blaszki 1 cm;
    - średnica otworów: 0,3 cm;
  • materiał:
    - stal z powłoką nieprzywierającą Whitford Skandia;
  • konserwacja:
    - zaleca się ręczne mycie z użyciem standardowych środków myjących np. płynu do naczyń;
    - po umyciu formę należy wytrzeć do sucha;
    - produkt nie nadaje się do mycia w zmywarce.

Opinie

0.00
Liczba ocen: 0
Oceń i opisz