Blacha do pieczenia perforowana 30 x 40 cm Silver-Top - Patisse
Opis
Perforowania blacha do pieczenia ciastek, pizzy i innych wypieków
Blacha do pieczenia to niezwykle przydatny element w każdej kuchni, szczególnie lubianym przez pasjonatów. Perforowana konstrukcja blachy zapewnia doskonałą cyrkulację powietrza, co pozwala na równomierne i szybko pieczenie. Dzięki otworom w blaszce, nadmiar wilgoci wydobywa się na zewnątrz, co skutkuje chrupiącą skórką wypieków, takich jak ciastka, pizza czy nawet chleby.
Seria Silver-Top cechuje się solidnym wykonaniem ze stali ECCS o grubości 0,60 mm z powłoką nieprzywierającą Whitford Skandia. Maksymalna temperatura użytkowania wynosi 230 ºC. Dzięki niezawodnej formule nie ma potrzeby martwić się o jej uszkodzenie nawet przy wysokich temperaturach. Formę przed użyciem należy umyć, a następnie natłuścić. Zaleca się mycie ręczne.
Blacha do piekarnika - specyfikacja:
- wymiary:
- długość 40 cm;
- szerokość 30 cm;
- wysokość blaszki 1 cm;
- średnica otworów: 0,3 cm; - materiał:
- stal z powłoką nieprzywierającą Whitford Skandia; - konserwacja:
- zaleca się ręczne mycie z użyciem standardowych środków myjących np. płynu do naczyń;
- po umyciu formę należy wytrzeć do sucha;
- produkt nie nadaje się do mycia w zmywarce.
Dane techniczne
KATEGORIA | FORMY DO PIECZENIA |
MATERIAŁ | METAL |
STAL | POWLEKANA |
DŁUGOŚĆ | 40 cm |
SZEROKOŚĆ | 30 cm |
WYSOKOŚĆ BLASZKI | 1 cm |
KOD PRODUKTU | 4164 |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.