Długa szpatuła kątowa z ostrzem na 21 cm - Birkman
Opis
Długa kątowa szpatuła do dekoracji wypieków
Taką szpatułą sprawnie i pewnie rozprowadzisz krem po powierzchni dekorowanych wypieków. Kątowe załamanie u nasady znacznie usprawnia manewrowanie tak długim narzędziem. Dzięki takiej konstrukcji tynkowanie tortów czy nakładanie różnego rodzaju mas na warstwowe ciasta będzie bardzo łatwym zadaniem. Jej ostrze wykonana ze stali nierdzewnej jest idealnie gładkie i tym samym bardzo higieniczne.
Szpachla do nakładania ciasta i kawałków tortu
Służy głównie do nakładania i wyrównywania kremu podczas dekorowania wypieków ale wykorzystasz ją również do przetarcia płynnej glazury lub innej polewy. Nasza łopatka może okazać się pomocna także przy nakładaniu dużych kawałków ciasta lub tortu. Lepiej mieć ją zawsze pod ręką, bo będzie Twoim nieodzownym pomocnikiem przy każdej czynności cukierniczej.
Dane produktu:
- wymiary:
- długość całkowita 35 cm;
- długość ostrza 21 cm;
- szerokość ostrza 3,5 cm; - materiał:
- ostrze - stal nierdzewna;
- rączka - tworzywo sztuczne; - konserwacja:
- zaleca się ręczne mycie ciepłą wodą, z użyciem płynu do naczyń;
- po umyciu produkt należy osuszyć; - bezpieczeństwo:
- atestowany, bezpieczny w kontakcie z żywnością;
- produkt nie nadaje się do mycia w zmywarce.
Dane techniczne
RODZAJ | SZPACHLE I SZPATUŁY |
KATEGORIA | AKCESORIA CUKIERNICZE |
DŁUGOŚĆ CAŁKOWITA | 35 cm |
DŁUGOŚĆ OSTRZA | 21 cm |
SZEROKOŚĆ OSTRZA | 3,5 cm |
KOD PRODUKTU | 0606 |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.