Wysoka obręcz do zapiekania i formowania deserów 9x5,5 cm Patisse
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Obręcz do pieczenia potraw i formowania deserów
Pierścień cukierniczy pozwoli na formowanie zarówno małych jak i dużych porcji deserowych. Jego zaletą jest też duża odporność na temperaturę, przez co można zapiekać w niej ziemniaki lub mięsne porcje. Maksymalna temperatura pieczenia wynosi 230 st. C.
Obręcz cukiernicza - specyfikacja:
- kod produktu: 3091;
- wymiary:
- długość boków 9,0 cm;
- wys. rantu 5,5 cm; - materiał - stal nierdzewna;
- konserwacja:
- zaleca się ręczne mycie formy z użyciem standardowych środków myjących np. płynu do naczyń;
- po umyciu tortownicę należy wytrzeć do sucha;
- produkt nadaje się do mycia w zmywarce; - bezpieczeństwo:
- w celu uniknięcia skaleczenia się, nie należy przykładać ostrej krawędzi foremki do palców dłoni lub innych części ciała.
Dane techniczne
KATEGORIA | RANT CUKIERNICZY |
MATERIAŁ | METAL |
STAL | NIERDZEWNA |
ŚREDNICA | 9,0 cm |
WYSOKOŚĆ | 5,5 cm |
ROZMIAR | FOREMKI DUŻE (9-15 cm) |
KOD PRODUKTU | 3091 |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.