Szpatuła cukiernicza do kremu i ciasta 22 cm
Opis
Mała kątowa szpatuła do dekoracji wypieków w kolorze różowym
Łopatka do nakładania kremu lub masy na wypieki, oraz do przenoszenia małych kawałków ciasta. Wykorzystasz ją również do przetarcia płynnej glazury lub innej polewy. Pomocna także przy przenoszeniu i nakładaniu drobnych elementów dekoracyjnych. Lepiej mieć ją zawsze pod ręką, bo będzie Twoim pomocnikiem przy każdej czynności cukierniczej.
Specyfikacja:
- kod produktu - 2710;
- wymiary:
- długość całkowita 22 cm;
- długość ostrza 11 cm;
- szerokość ostrza 2,5 cm; - materiał:
- ostrze - stal nierdzewna;
- rączka - tworzywo sztuczne; - konserwacja:
- zaleca się ręczne mycie ciepłą wodą, z użyciem płynu do naczyń;
- po umyciu produkt należy osuszyć; - bezpieczeństwo:
- atestowany, bezpieczny w kontakcie z żywnością;
- produkt nie nadaje się do mycia w zmywarce.
Dane techniczne
RODZAJ | SZPACHLE I SZPATUŁY |
KATEGORIA | AKCESORIA CUKIERNICZE |
DŁUGOŚĆ CAŁKOWITA | 22 cm |
DŁUGOŚĆ OSTRZA | 11 cm |
SZEROKOŚĆ OSTRZA | 2,5 cm |
KOD PRODUKTU | 2710 |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.